fastost_0006

Ugleholt fast Økologisk komælksost

Ugleholt økologisk fast komælksost

Knuthenlund Ugleholt er en fast økologisk komælksost, der er fremstillet efter traditionelle håndværksmetoder. Osten er håndæltet og håndopøst, mens den på lageret bliver vasket og børstet manuelt for at danne naturskorpe. Osten er skabt på baggrund af mælk fra godsets egen bestand af fritgående økologiske originale røde danske køer, som i dag er en sjælden race. Racen kendetegnes ved sin lavere mælkeydelse men gode mælkekvalitet. Den originale røde danske ko kan leve af næste ren græsfodring, hvilket giver en skøn smag i mælken. Minimum 150 dage om året græsser dyrene på marker, hvor der er sået forskellige urter ud i græsset for at give en særlig smag til mælken.

Knuthenlund Økologisk Ugleholt egner sig glimrende til brød og kiks samt til en snack, skåret i tern i salater, eller revet i retter, så som på pizza eller på tærter.

BEMÆRK: Vægtangivelserne er ca. vægte.

Ugleholt ost smagsbarometer

Smagsbarometer Maribo ost

Denne vare leveres på køl. Dette produkt leveres i køle emballage, der sikrer køletemperatur i minimum 8 timer efter levering hos dig. Læs mere om vores emballager og forsendelser her.

49,00 DKK640,00 DKK inkl. moms

Ryd

Ingredienser

Pasteuriseret økologisk komælk, salt, vegetabilsk osteløbe, mælkesyrekultur.
Opbevares ved: 0 – 5 C.

Næringsindhold pr. 100 g. ca.:

Energi 1735 kj / 420 kcal, Fedt 34,0 g -heraf mættede fedtsyrer 23,0 g, Kulhydrat 4,2 g- heraf sukkerarter 0,1 g, Protein 25,0 g, Salt 1,3 g.
Fedt og protein indholdet varierer med årstiden.

Yderligere Information

Vægt

150 gr., 2 kg. hel ost

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.