Stenhøjmark Fast Økologisk Fåreost

Stenhøjmark Fast Økologisk Fåreost.

Knuthenlund Stenhøjmark er en fast økologisk fåreost, der er fremstillet efter traditionelle håndværksmetoder. Osten er håndæltet og håndopøst, mens den på lageret bliver vasket og børstet manuelt for at danne naturskorpe. Osten er således ikke pakket ind i voks eller paraffin. Osten er skabt på baggrund af mælk fra godsets egen bestand af fritgående økologiske malkefår. Minimum 150 dage om året græsser dyrene på marker, hvor der er sået forskellige urter ud i græsset for at give en særlig smag til mælken.

Knuthenlund Økologisk Stenhøjmark egner sig glimrende til brød og kiks samt til en snack, skåret i tern i salater, eller revet i retter, så som på pizza eller på tærter.

Stenhøjmark smagsbarometer

Smagsbarometer Stenhøjmark ost

Denne vare leveres på køl. Dette produkt leveres i køle emballage, der sikrer køletemperatur i minimum 8 timer efter levering hos dig. Læs mere om vores emballager og forsendelser her.

65,00 DKK800,00 DKK inkl. moms

Ryd

Ingredienser

Pasteuriseret økologisk fåremælk, salt, vegetabilsk osteløbe, mælkesyrekultur.
Opbevares ved: 0 – 5 C.

Næringsindhold pr. 100 g. ca.:

Energi 1592 kJ / 384 kcal, Fedt 30,1 g, heraf mættede fedtsyrer 17,6 g, Kulhydrat 4,1 g, heraf sukkerarter 0,2 g, Protein 24,5 g, Salt 1,5
Fedt og protein indholdet varierer med årstiden.

Yderligere Information

Vægt

150 gr., 400 gr., 2 kg.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.