Velkommen til Knuthenlund

Åbent alle ugens dage 10-16

Arrangementer

 

Kom til Sankt hans aften På Knuthenlund

Skt. Hans på Knuthenlund

Årets Skt. Hans nærmer sig og traditionen tro har vi fornøjelsen at invitere alle til en hyggelig og nærværende aften med den gode mad er i centrum. I år er det kokken Christian Fangholm Bak, som vil stå for aftenens menu. Christian er tidligere køkkenchef på Le Sommelier og Schackenborg Slotskro. I dag er Christian køkkenchef i Carnegie Banks kantine, som netop er kåret til årets kantine.

Årets Skt. Hans Menu:

Fårefriskost og rå grønne sager med løvstikke olie og rugkiks

Lollandsk sashimi med vild strandkarse og syltede grønne jordbær

Charcuteri fra gården med grillet brød og saltede asparges

Grillet Fermenteret kartoffelbrød med røget tang

Gris vasket i Krenkerup øl og birkesirup fra Birk Sealand med grillet kål og rabarbersylt

Hjemmelavet koldskål med kammerjunkere og jordbær

Pris kr. 299,- per person.

Hvis man ønsker at deltage i arrangementet kan man bestille plads på Mail: booking@knuthenlund.dk eller ringe 42340415

 

Efter den skønne middag vil der være stort bål i hestefolden.

Årets båltale på Knuthenlund vil blive afholdt af Irmas adm. direktør Søren Steffensen.

Program

18.30 Velkomst og spisning i gårdbutikken

20.00 Bål og båltale i hestefolden

Ikke-spisende gæster er velkomne til bål og båltale.

Hvis man ønsker at deltage i arrangementet kan man bestille plads på Mail: booking@knuthenlund.dk eller ringe 42340415

 

 

Gavekurv fuld af velsmag, økologi og håndværk

I Gårdbutikken finder du mange spændende og lækre varer til at få lavet en lækker gavekurv, oplagt til værtindegave eller i stedet for blomster til den du holder af. Gavekurvene er også oplagte til dit personale eller som firmagave. Du kan altid ringe og bestille, så gavekurven er klar, når du kommer i Gårdbutikken. Ring på tlf. nr. 42340415 eller mail gaardbutik@knuthenlund.dk.

Få din gavekurv bragt lige til dørs enten hos modtager eller din egen adresse. Bestiller du i Netbutikken inden kl. 12 er gavekurven fremme næste dag. Fri fragt ved køb over kr. 650,00. For køb under er fragten kun kr. 69,00.

’Sig det med Lovestorm’
I samarbejde med Lovestorm, kan du nu sende en gavekurv fuld af lækre delikatesser som er en del af alt den kærlighed og stolthed, vi har på Lolland Falster ud til dine kære, venner, forretningsforbindelser i det ganske land.

Vælg mellem 3 kasser, få kassen direkte leveret fra dag til dag. Herudover får du får 5% rabat som Lovestorm’er plus 10% af købet går til at støtte det kæmpe arbejde Lovestorm gør for Lolland Falster.

Vi håndskriver gerne din personlige hilsen på et særligt Lovestorm kort. Alle gavekurve er smukt indpakket i trækasse med signatur, træuld og med din personlige hilsen håndskrevet som vedlægges. Gavekassen pakkes i hvid termokasse med et køleelement, som holder temperaturen hele vejen til den glade modtager. Få din gavekurv bragt lige til dørs enten hos modtager eller din egen adresse.

Bestiller du inden kl. 12 er gavekurven fremme næste dag. Fri fragt ved køb over kr. 650,00. For beløb under er fragten kun kr. 69,00.

Besøg dyrene på gården
Gå en tur rundt på gården, besøg de glade sortbrogede grise ude på marken og kig ind i de lune stalde til de røde køer og mange får, som elsker at få besøg og en lille snak. Inde fra Gårdbutikkens store vindue kan malkningen af dyrene hver dag ses fra kl. 14 til ca. 15.