Det sker på Knuthenlund

SØNDAG d. 29. oktober kl. 11.00 – Herregårdsdage på Lolland-Falster

Ta’ på rundvisning med godsejer Susanne Hovmand-Simonsen og afslut med en skøn økologisk frokost med ‘herregårds smørrebrød’ i vores hyggelige Gårdbutik & Cafe.

Oplev godsejer Susanne Hovmand-Simonsens passionerede fortælling om sine visioner for livsværket Knuthenlund, og om hvilke overvejelser, der har banet vejen til at kunne lave økologiske kvalitetsprodukter, der har vundet adskillige internationale priser. Varighed ca. 2 timer. Rundvisningen vil give dig en stor indsigt i sammenhængen mellem naturen, dyrene, råvaren, til den mad vi spiser, og hvilken betydning den har for mennesket.

Susanne Hovmand-Simonsen er kvinden bag en af Danmarks største omlægninger til økologi og har skabt produktionsvirksomheden Knuthenlund, hvor mejeriet laver nogle af verdens bedste oste. Hun arbejder med at flytte overlæggeren for økologien og har fået prisen for Årets Dyreven 2016 og Årets Frontløber 2016 af Dyrenes Beskyttelse. Hun er nu i færd med at tage næste skridt med omlægning til biodynamisk landbrug.

Det anbefales at tage fornuftigt fodtøj til rundvisningen rundt på gården.

I Gårdbutikkens cafe vil det være muligt efterfølgende at spise frokost, nyde en kop kaffe eller kolde drikke. I anledning af Herregårds søndage på Lolland Falster, serveres lækkert ’Herregårds smørrebrød’ . Forudbestilling og reservation af bord en god ide. Ring til Gårdbutikken på 42 34 04 15 eller send en mail på gaardbutik@knuthenlund.d

 

November – December*:

 Juletid på Godset

2& 3. juni 2018*:

Native Cooking Award 2018, International kokkelandskamp. Læs mere på www.nativecookingaward.com

Januar – marts 2018: 

Vintertid er lig med hyggetid. Se bla. alle de nyfødte lam i staldene

4. februar 2018:

Crossløb på Knuthenlund. Smuk tur igennem skoven omkring Knuthenlund.

Arrangegør: DGI/Østofte Gymnastik & Idrætsforening. (læs mere hos DGI.dk under løb)

14. maj 2018* :

Mors Dag med stort Lollandsk kagebord & Frokost Platte

26. & 27. maj 2018*:

 Sofari

23. juni 2018*:

Skt. Hans Aften med middag og Skt. Hans bål. Bestil allerede nu plads, send en mail til: info@knuthenlund.dk

* Program er på vej..

Gårdbutik & Cafe åbent alle ugens dage fra kl. 10-16.

Nyd en tur rundt på gården, oplev dyrevelfærden, se dyrene blive drevet ind til malkning kl. 14.00, cafeen byder på lækre frokost anretninger fra vores egen produktion af oste, mejeri, og charcuteri. I gårdbutikken finder du et spændende udvalg af vores egne økologiske oste, mejeriprodukter, kød, charcuteri og mel samt et udvalg af andre lokale fødevare produkter