Det sker på Knuthenlund

Juletid på godset.

Julen på landet er fyldt med traditioner, håndværk, gamle fortællinger, nisser på loftet, hjemmebag, sylte, griser og køer alt sammen noget, vi forbinder med gode minder, hygge og rigtig jul.

Derfor har vi på Knuthenlund gjort os umage for at skabe en rigtig hyggelig og stemningsfuld julebutik med nærvær og hjerterum for hele familien.

Gårdbutikken og cafeen er indrettet i julens klæder, med hygge og god stemning. I gårdbutikken har vi vores eget sortiment af oste, charcuteri og forskellige kødudskæringer fra vores sortbrogede gris, lam og den røde ko. Herudover finder du spændende økologiske produkter, et udvalg fra de lokale fødevareproducenter, lækkerier til julebordet samt julesmåkager og honningkager bagt på vores eget mel.

Gårdbutikken har også et udvalg af gode chokolader, skønne naturkranse, lammeskind, økologiske tekstiler og sæber. Så her er rig mulighed for at handle ind til julebordet, finde mandelgaven eller få lavet en lækker julegavekurve

Cafeen er indrettet både i stueplan og på 1. salen, hvor der kan hygges og slappes af ved fælles langborde og små hyggelige kroge alt imens en kop julete, varm chokolade, julekager eller nyde en lækker juletallerken ’smagen af jul fra Knuthenlund’, bla. medister, æbleflæsk, terrine, oste og ris a la mande m kirsebærsauce smagt til med Frederiksdal Kirsebærvin.

Gå en tur rundt på gården, besøg de glade sortbrogede grise ude på marken og kig ind i de lune stalde til de røde kører og mange får, som elsker at få besøg og en lille snak. Inde fra Gårdbutikkens store vindue kan malkningen af dyrene hver dag ses fra kl. 14.30 til ca. 16.00

I den sidste weekend før juleaften lørdagen d. 16. december, kan hele familien tage af sted til skoven med hestevogn for at fælde sit eget smukke sprøjtefrie juletræ, fra kl. 11-15. En rigtig hyggelig familietradition. Køreturen koster kr. 30,00 pr. pers. Børn u. 5 år gratis.

Uden for Gårdbutikken har vi i samarbejde med Stens Planteskole indrettet i de små julehuse med et spændende udvalg af julekranse, juleroser  afskåret sprøjtefrit gran, naturkranse, juleroser, mistelten, troldegrene og sprøjtefrie juletræer eller gå en tur i Ugleholt skoven, saml kogler og mos til juledekorationen, fæld dit eget juletræ og kom tilbage og varme de kolde fingre ved udendørspejsen.

Julen på Knuthenlund starter d. 18. november til den 23. december i gårdbutikkens åbningstider.

Åbningstider: Hele året: Alle ugens dage fra kl. 10-17. Dog ikke helligdagene 24.,25., 26. og 31.12.

Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen på Knuthenlund.

Susanne Hovmand-Simonsen

 

 

 

2& 3. juni 2018*:

Native Cooking Award 2018, International kokkelandskamp. Læs mere på www.nativecookingaward.com

Januar – marts 2018: 

Vintertid er lig med hyggetid. Se bla. alle de nyfødte lam i staldene

4. februar 2018:

Crossløb på Knuthenlund. Smuk tur igennem skoven omkring Knuthenlund.

Arrangegør: DGI/Østofte Gymnastik & Idrætsforening. (læs mere hos DGI.dk under løb)

14. maj 2018* :

Mors Dag med stort Lollandsk kagebord & Frokost Platte

26. & 27. maj 2018*:

 Sofari

23. juni 2018*:

Skt. Hans Aften med middag og Skt. Hans bål. Bestil allerede nu plads, send en mail til: info@knuthenlund.dk

* Program er på vej..

Gårdbutik & Cafe åbent alle ugens dage fra kl. 10-16.

Nyd en tur rundt på gården, oplev dyrevelfærden, se dyrene blive drevet ind til malkning kl. 14.00, cafeen byder på lækre frokost anretninger fra vores egen produktion af oste, mejeri, og charcuteri. I gårdbutikken finder du et spændende udvalg af vores egne økologiske oste, mejeriprodukter, kød, charcuteri og mel samt et udvalg af andre lokale fødevare produkter