Det sker på Knuthenlund

Sund i januar.

Oven på julens mange sociale arrangementer, glæder vi også over, at kunne byde januar velkommen med tid til motion og fokus på det sunde gode biodynamiske måltid.

Tag traveskoene på og nyd at blive gennemblæst på en travetur gennem vores skønne skov – og slut af med en sund biodynamisk og økologisk frokost i vores café.

I gårdbutikken kan du samtidig benytte lejligheden til at fylde køleskabet op med gode biodynamiske og økologiske produkter fra vores eget biodynamiske gårdmejeri, kød fra vores sortbrogede grise, lam og køer samt mel fra vores egen biodynamiske mølle. Find også et bredt udvalg af produkter fra andre lokale fødevareproducenter.

Du kan også  gå en tur rundt på gården, besøge de glade sortbrogede grise ude på marken og kigge ind i de lune stalde til de røde kører og mange får, som elsker at få besøg og en lille snak. I januar er det også læmme-tid, så inden længe vil hele stalden være fyldt med masser af nye små lam. Inde fra Gårdbutikkens store vindue kan malkningen af dyrene hver dag ses fra kl. 14.30 til ca. 16.00.

Åbningstider: Alle ugens dage fra kl. 10-16.

Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen på Knuthenlund.

Susanne Hovmand-Simonsen

 

 

 

2& 3. juni 2018*:

Native Cooking Award 2018, International kokkelandskamp. Læs mere på www.nativecookingaward.com

Januar – marts 2018: 

Vintertid er lig med hyggetid. Se bla. alle de nyfødte lam i staldene

4. februar 2018:

Crossløb på Knuthenlund. Smuk tur igennem skoven omkring Knuthenlund.

Arrangegør: DGI/Østofte Gymnastik & Idrætsforening. (læs mere hos DGI.dk under løb)

14. maj 2018* :

Mors Dag med stort Lollandsk kagebord & Frokost Platte

26. & 27. maj 2018*:

 Sofari

23. juni 2018*:

Skt. Hans Aften med middag og Skt. Hans bål. Bestil allerede nu plads, send en mail til: info@knuthenlund.dk

* Program er på vej..

Gårdbutik & Cafe åbent alle ugens dage fra kl. 10-16.

Nyd en tur rundt på gården, oplev dyrevelfærden, se dyrene blive drevet ind til malkning kl. 14.30, cafeen byder på lækre frokost anretninger fra vores egen produktion af oste, mejeri, og charcuteri. I gårdbutikken finder du et spændende udvalg af vores egne økologiske oste, mejeriprodukter, kød, charcuteri og mel samt et udvalg af andre lokale fødevare produkter