Velkommen til vinterferie på Knuthenlund

Åbent alle ugens 7 dage i vinterferiens uge 7

Igen i år glæder vi os til at byde alle fra nær og fjern indenfor til spændende aktiviteter i vinterferiens uge 7. Kom og se dyrene og kom med på spændende rundture i staldene, hvor vores engagerede medarbejdere vil fortælle om dyrene og pasningen. I anledning af vinterferien holder gårdbutikken åbent alle ugens 7 dage fra kl 10-16. Her kan du nyde en skøn frokost eller drikke Lollands bedste kaffe. Den kan være en god idé at bestille bord. Huske også praktisk fodtøj. Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen på Knuthenlund.

Med venlig hilsen Susanne Hovmand-Simonsen

PROGRAM I VINTERFERIEN

Onsdag d. 15. feb kl. 13.00
Ta’ på rundvisning med Ditte, vores driftsleder i stalden, som vil fortæller om en af vores gamle husdyrracer, den originale gamle danske malkeko og oplev alle de små nyfødte lam som stalden er fuld af. Rundvisningen afsluttes med at se dyrene blive malket inde fra Gårdbutikken kl. 14.00.

Torsdag d. 16. feb kl. 11.00
Ta’ på SOfari med Klaus, vores driftsleder, som fortæller om vores gamle husdyrrace, som rent faktisk er en truet dyreart, nemlig den originale sortbrogede landracegris. Hør bla. om hvordan den glade gris lever ude alle årets 365 dage.

Fredag d. 17. feb kl. 11.00
Ta’ på SOfari med Klaus, vores driftsleder, som fortæller om vores gamle husdyrrace, som rent faktisk er en truet dyreart, nemlig den originale sortbrogede landracegris. Hør bla. om hvordan den glade gris lever ude alle årets 365 dage.

Lørdag d. 18. feb kl. 11.00
Rundvisning med Susanne Hovmand-Simonsen. Kom og hør Susanne fortælle passioneret om sit Knuthenlund, hvor der bliver fortalt om historien, visionerne og målet om at lave verdens bedste oste, at drive et økologisk landbrug, biodiversitet og om de gamle husdyrracer, produktionen  af oste, charcuteri ,kød og mel, livet på gården og hør om det seneste initiativ omkring omlægning til biodynamik. En fantastisk spændende rundvisning, hvor du møder og kommer helt tæt på Susanne og Knuthenlund.

Gavekurv fuld af velsmag, økologi og håndværk
I Gårdbutikken finder du mange spændende og lækre varer til at få lavet en lækker gavekurv, oplagt til værtindegave eller i stedet for blomster til den du holder af. Gavekurvene er også oplagte til dit personale eller som firmagave. Du kan altid ringe og bestille, så gavekurven er klar, når du kommer i Gårdbutikken. Ring på tlf. nr. 42340415 eller mail gaardbutik@knuthenlund.dk.

Få din gavekurv bragt lige til dørs enten hos modtager eller din egen adresse. Bestiller du i Netbutikken inden kl. 12 er gavekurven fremme næste dag. Fri fragt ved køb over kr. 650,00. For køb under er fragten kun kr. 69,00.

’Sig det med Lovestorm’
I samarbejde med Lovestorm, kan du nu sende en gavekurv fuld af lækre delikatesser som er en del af alt den kærlighed og stolthed, vi har på Lolland Falster ud til dine kære, venner, forretningsforbindelser i det ganske land.

Vælg mellem 3 kasser, få kassen direkte leveret fra dag til dag. Herudover får du får 5% rabat som Lovestorm’er plus 10% af købet går til at støtte det kæmpe arbejde Lovestorm gør for Lolland Falster.

Vi håndskriver gerne din personlige hilsen på et særligt Lovestorm kort. Alle gavekurve er smukt indpakket i trækasse med signatur, træuld og med din personlige hilsen håndskrevet som vedlægges. Gavekassen pakkes i hvid termokasse med et køleelement, som holder temperaturen hele vejen til den glade modtager. Få din gavekurv bragt lige til dørs enten hos modtager eller din egen adresse.

Bestiller du inden kl. 12 er gavekurven fremme næste dag. Fri fragt ved køb over kr. 650,00. For beløb under er fragten kun kr. 69,00.

Besøg dyrene på gården
Gå en tur rundt på gården, besøg de glade sortbrogede grise ude på marken og kig ind i de lune stalde til de røde køer og mange får, som elsker at få besøg og en lille snak. Inde fra Gårdbutikkens store vindue kan malkningen af dyrene hver dag ses fra kl. 14 til ca. 15.