Gårdbutik & Café

Åbent tors-søndag kl. 10-16.
Juli – august åbent alle ugens 7 dage kl. 10-16.
Tlf. 42 34 04 15
E-mail gaardbutik@knuthenlund.dk

 

VELKOMMEN PÅ LANDET

Tag på besøg midt i Lollands milde og frodige natur. Oplev et åbent godt, der gerne viser sine økologiske dyr og marker frem. Gå en tur i skoven. Tag en sludder med en af vores nysgerrige grise. Se vores dyr blive malket. Følg arbejdet med den friske mælk i vores gårdmejeri. Og smag resultatet i vores gårdbutik & café, hvor du ud over godsets egne produkter finder et bredt udvalg af produkter fra andre lokale, lollandske producenter. På Knuthenlund Gods midt på Lolland kan både børn og voksne have fornøjelse af et besøg.

På Knuthenlund føler vi os meget privilegerede over at leve midt i den smukke natur. Driften blev i 2007 omlagt til økologi og økologien spiller i det hele taget en afgørende rolle for os. Vi ønsker at bevare naturen så varieret og frodig, som muligt – til gavn for både planter, dyr og mennesker. Og vi vil gerne dele glæden med alle andre, der er interesseret i livet på landet og naturens mange facetter.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Susanne & Jesper Hovmand-Simonsen

GÅRDBUTIK & CAFÈ

Her kan du købe en lang række af godsets egne mejeriprodukter, kød, charcuterivarer og meget andet. I caféen tilbyder vi picnickurve med sandwich, som kan nydes i det grønne. Du kan også nyde en frokosttallerken eller et lollandsk kagebord med kaffe/ the og koldt at drikke. Følg med i året events på vores aktivitetskalender på Det Sker.

Se caféens menukort

 PLANLÆG DIT BESØG PÅ KNUTHENLUND

Knuthenlund er mere end et økologisk landbrug, og du kan få glæde af et besøg på blot en time, eller bruge en hel dag, hvor du kan se dyrene på marken eller i staldene, se malkningen kl. 14.00 eller følg arbejdet, når den friske mælk forarbejdes til ost i mejeriet. Du kan også leje cykler, begive dig ud på Spor i landskabets ruter i naturen, eller måske holde din næste ferie på Knuthenlund. Nedenfor finder du information, som kan være gavnligt, når du skal planlægge dine næste oplevelser på Knuthenlund.

 

Betalingskort

I Knuthenlunds Gårdbutik & Café kan du betale med både Dankort, Kreditkort, Mobile Pay og Forbrugsforeningens medlemskort.

 

Find vej på Knuthenlund

Klik på nedenstående kort og find din vej rundt på Knuthenlund.

Find rundt på knuthenlund (PDF kort)

Hunde

Hunde er velkomne på Knuthenlund, når blot de er i snor.

Priser

Der er ingen entré og det er helt gratis at besøge Knuthenlund.

Spor i Landskabet

Gå på opdagelse i naturen omkring Knuthenlund og følg med på Økosporet:

Økosporet i landskabet

Udlejning

På Knuthenlund kan du leje cykler og trækvogne for en dag. Pris pr. stk. 25 kr.

Du kan også holde din ferie på Knuthenlund. Flere af vores gamle landarbejder boliger er blevet omlagt til skønne feriehuse, hvor du opleve livet på landet fra få dage til hele uger. Læs mere om priser på Ferie på Knuthenlund på dette link: Ferie på Knuthenlund.

Wi-Fi på Knuthenlund

Knuthenlund er naturligvis dækket af Wi-Fi, og du er velkommen til at koble dig på vores netværk, når du besøger os. Log-in er helt gratis.

Netværk: Knuthenlund

Kode:       Knuthenlund

Bliv inspireret

Se nedenstående film og bliv inspireret til dit næste besøg på Knuthenlund.

SÅDAN FINDER DU KNUTHENLUND

Tag afkørsel 48 på motorvej E47. Kør mod Nakskov gennem landsbyen Nørreballe indtil du kommer til byen Stokkemarke. I Stokkemarke drejer du til højre ad Keldernæsvej. Efter ca. 1 km drejes til venstre ad Knuthenlundvej. Knuthenlund ligger for enden af Knuthenlundvej. Parkering er mulig foran Gårdbutik & Café.

Eller se Google Maps.