Grov banankage med Knuthenlund Ølandshvede og honning

Ingredienser (til en franskbrødsform)

4 modne bananer
150 g fuldkorns speltmel fra Knuthenlund
50 g fuldkorns rugmel fra Knuthenlund
Et nip salt
1/2 tsk vaniljepulver
1 tsk bagepulver
2 tsk kanel (evt. mere)
1 tsk kardemomme
1 æg
2 spsk kokosolie
3 spsk kløverhonning fra Knuthenlund
80 g mørk chokolade (jeg har brugt Summerbird – Mørk PERU 71%)
50 g hakkede mandler

Tilberedning

Mos bananerne, bland honningen og kokosolie i og rør ægget i.
Bland de tørre ingredienser og rør dem sammen med bananmassen.
Hak chokoladen og mandlerne, og bland det i dejen.

Bag i 40 minutter ved 180 grader. Brug gerne en strikkepind til at tjekke kagen undervejs – måske skal den have mere eller mindre.