Knuthenlund økologiske lammekoteletter med rødvin

Knuthenlund økologiske lammekoteletter til 4 personer

4 Knuthenlund økologiske lammekoteletter
1 flaske økologisk rødvin
Frisk økologisk Timian
200 g økologisk skalotteløg
Økologisk smør
1 spsk. mel
1/2 dl Knuthenlund økologisk Fåreyoghurt Naturel
1 økologisk knoldselleri
Økologisk Dild
Knuthenlunds økologiske Fåresødmælk
Salt, økologisk peber og økologisk rasp

Tilberedning

Knuthenlund økologisk lammekoteletter lægges i et fad og tilsættes 1/2 flaske rødvin med knuste peberkorn og timian. Ryggen skal trække et par timer for at vinen kan trænge ind  kødet. Skalotteløg hakkes og brunes i smør. Derefter blendes de med mel og Knuthenlunds økologiske Fåreyoghurt Naturel. Kog knoldselleri i vand og Knuthenlunds økologiske Fåresødmælk og lad det dryppe af. Del sellerien i 4 dele og halvér dem. Sellerierne ristes på en pande. Vend Knuthenlunds økologiske Lammekoteletter i rasp tilsat salt og peber. Steg dem ca. 3 minutter på hver side. Koteletterne anrettes på hvert sit stykke selleri. De blendede skalotteløg hældes over koteletterne og pyntes med dild. Kog panden af med rødvin og server dette som sauce.