Knuthenlund økologiske lammespareribs

Knuthenlund økologiske lammespareribs til 4 personer

2 pakker lammespareribs fra Knuthenlund

Marinade
1 dl. økologisk oliven olie
1/2 dl. økologisk ketchup fra urtekram
2 spsk. Knuthenlund skovhonning
2 spsk. tamari (soya)
2 spsk. æblecidereddike
1 fed presset hvidløg
1 kvist frisk rosmarin
1 tsk røget paprika
Chili efter smag
Det gode ved barbecue marinade er, at man kan vælge krydderier efter, hvad man synes smager godt. Spidskommen, koriander, oregano og chili er blot nogle af de krydderier der egner sig. Prøv dig frem.

Tilberedning

Bland det hele godt i en skål.

Gnid lammeribsene godt med marinaden. Lad dem trække i køleskabet minimum 1 time. Hvis muligt lad dem ligge i plastik pose med marinade natten over. Så bliver de vildt lækre. Steg i ovnen 1 1/2 time ved 160 grader.

Servér med revne rødbeder vendt med Knuthenlund fåreyoghurt og friske urter.