Lammehals med sennep og krydderurter

Lammehals med sennep og krydderurter til 4 personer:

1 hel Knuthenlund økologisk lammehals
Marinade til stegning:
1½ dl. økologisk dijonsennep
4 spsk. hakket økologisk persille
4 spsk. hakket økologisk salvie
4 spsk. hakket økologisk estragon
1 tsk. salt

Tilberedning

Tænd ovnen på 120 gr. (varmluft). Rør marinaden sammen. Læg lammehalsen i en bradepande eller et ildfast fad, der passer i størrelsen og smør lammehalsen med marinaden på alle sider. Sæt fadet med halsen i ovnen i 3-3½ timer. Tjek om den har fået nok efter 3 timer. Kødet skal kunne skubbes af benene ret nemt. Har den fået nok, kan man blot slukke for ovnen og lade døren stå på klem, for at holde kødet varmt.

Server den f.eks. med en god tomatsalat og brød eller perlespelt kogt som ris.

Køb økologisk lammehals her