Knuthenlund økologisk lammekølle med fåreost

Knuthenlund økologisk lammekølle med fåreost til 4-6 personer

1 Knuthenlund økologisk lammekølle
100 g Knuthenlund økologisk fåreost
1 dl økologisk sennep
Bladene fra 1 stilk frisk økologisk rosmarin (eller 1½ spsk. tørret)
3 fed økologisk hvidløg, knust
Salt, økologisk peber, økologisk merian
½ l økologisk lammebouillon eller grøntsagsbouillon

Tilberedning

Udben lammekøllen.

Rør fåreosten, sennep, rosmarin og hvidløg godt sammen. Fyld det ind i lammekøllen, og snør den godt sammen med bomuldsgarn. Drys den godt med salt, peber og merian. Læg i bradepande, tilsæt bouillon.

Steges i 1 time og 45 minutter ved 135 grader + 15-45 minutter ved 175 grader – afhængigt af størrelse. Kernetemperatur på stegetermometer skal være min. 75 grader.

Sauce af skyen.