Knuthenlund økologisk lammekotelet med frisk pasta

Knuthenlund økologisk lammekotelet med frisk pasta til 4 personer

4 Knuthenlund økologiske lammekoteletter
½ dl økologiske pinjekerner og 6 økologiske hvidløgsfed
1 lille bundt frisk økologisk mynte
1 tsk økologisk hvid balsamico og ½ dl økologisk olivenolie
Salt og økologisk peber
500 gram frisk økologisk pasta
2 dl økologisk fløde og 1 dl økologisk mælk
4 økologisk sardelfileter
1 økologisk citron, 1 økologisk æggeblomme og 1 lille stykke Knuthenlund økologisk fast fåreost

Tilberedning

Rist pinjekernerne på en tør stegepande, og steg de hele hvidløgsfed i lidt olivenolie til de er bløde og gyldne. Hak pinjekernerne, hvidløg og mynte fint. Bland det sammen i en skål med olivenolie og balsamico. Krydr lammekoteletterne med salt og peber. Hæld lidt olivenolie ud over hver enkel kotelet. Steg dem ved høj temperatur i cirka 3 minutter på hver side.

Kog den friske pasta i saltet vand til den er al dente.

Kog fløde, mælk og sardeller op. Lad det koge lidt ind og hæld saucen i en blender. Riv skallen fra citronen og tilsæt det til saucen sammen med æggeblommen. Blend til saucen skummer. Hæld vandet fra pastaen og vend den i saucen. Anret med pasta og lammekoteletter. Smør et lag af pinjekerneblandingen på lammekoteletterne og pynt med flager af Knuthenlund økologisk Fast fåreost.