Native Cooking Award 2016

Francis Cardenau, der er køkkenchef på Le Sommelier, har påtaget sig opgaven som øverste dommer ved The Native Cooking Award 2016. Begivenheden finder sted 29. maj på Knuthenlund.

Den lille franskmand med den store personlighed er elsket og værdsat af kolleger og gæster for sine gastronomiske evner og enorme engagement. Med en baggrund fra fransk gastronomi har han med ildhu og engagement været med til at præge dansk gastronomi i de seneste 25 år.

Francis Cardenau er stolt over at tage over på posten som hoveddommer efter Jakob de Neergaard og glæder sig til opgaven.

– Konkurrencen er en flot eksponering af dét, dansk gastronomi står for lige nu. Lokale råvarer, tæt på naturen og med stor respekt for råvarerne, der er lokale og helt friske, siger Francis Cardenau. Og så er omgivelserne fantastiske. Værdierne på Knuthenlund er i tråd med tiden, hvor mange af os ser på, hvordan vi kan udvikle gastronomien til en ny tid, hvor bæredygtighed og hensynet og respekten for naturen er i fokus.

Læs mere om The Native Cooking Award på Knuthenlund 2016.