Mørbrad af sortbrogede gris med hjemmelavet rabarber chutney

Rosa stegt svinemørbrad marineret i Mill&Mortar´s Mermaids Bite, med vores hjemmelavede Knuthenlund rabarber chutney.

By | lørdag, 25. juni 2016|Frokostretter, Middagsretter, Svinekød, Tilbehør|

Salat af fårebrie med bolsjebeder og solbæreddike

Ingredienser 4 personer 2 Knuthenlund fårebrier 2 Bolsjebeder Friskkværnet peber Oliven olie Solbær eddike Frisk timian 1. Skræl bederne og skær dem i papirtynde skiver på en mandolin 2. Fordel brien i mundrette stykker. 3. [...]

By | fredag, 10. juni 2016|Frokostretter, Ost, Tilbehør|

Spændende dansk producent af krydderier

Mill & Mortar henter deres krydderier i mange egne af verden, og de arbejder typisk med producenter og bønder, der gør sig ekstra umage. Fire varianter, der passer godt ind i Knuthenlunds øvrige sortiment, kan nu købes i netbutikken.

By | lørdag, 9. april 2016|Nyheder|

Knuthenlunds økologisk mel nu i Magasin

Knuthenlunds økologisk mel kan nu fås i Magasin. Melet leveres i en lufttæt beholder, der sikrer den gode kvalitet og længere holdbarhed.

By | lørdag, 9. april 2016|Nyheder|

Nu maler stenkværnen økologisk mel på Knuthenlund

Nu maler stenkværnen økologisk mel på Knuthenlund Efter tre års planlægning og byggeri har Knuthenlund nu åbnet sit eget økologiske mølleri med støtte fra Realdania og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. I mølleriet formaler [...]

By | onsdag, 2. marts 2016|Nyheder|

Dommerpanelet Native Cooking Award 2016

Dommerpanelet Native Cooking Award 2016 The Native Cooking Award er Danmarks eneste internationale konkurrence for kokke på Michelin-niveau. Den årlige konkurrence finder sted på Knuthenlund Gods på Lolland søndag 29. maj 2016. I år [...]

By | onsdag, 24. februar 2016|Nyheder|

Afslappende øko-ferie på Knuthenlund

Afslappende øko-ferie på Knuthenlund Tag nogle dages afslappende øko-ferie på Knuthenlund og oplev livet på et økologisk gods. Vi udlejer et af bondehusene, som ligger i umiddelbar nærhed af Knuthenlund Gods og tæt på [...]

By | mandag, 15. februar 2016|Nyheder|

Native Cooking Award 2016

Native Cooking Award 2016 Francis Cardenau, der er køkkenchef på Le Sommelier, har påtaget sig opgaven som øverste dommer ved The Native Cooking Award 2016. Begivenheden finder sted 29. maj på Knuthenlund. Den lille [...]

By | søndag, 24. januar 2016|Nyheder|

Inspiration til nytårsmenuen

Nytårsmenuen må gerne være noget særligt. Nytårsaften vil vi allesammen gerne have noget helt særligt at spise. På Knuthenlund består nytårsmenuen af gedekølle fra vores fritgående geder ... man kan smage den gode motion [...]

By | tirsdag, 22. december 2015|Nyheder|

Kan man smage økologi?

Kan man smage økologi. Vi ved allesammen, at økologi er godt for vores miljø og for vores helbred. Jo færre medicin- og kemikalierester, vi indtager, jo bedre har vi det. Men hvad betyder [...]

By | lørdag, 12. december 2015|Nyheder|

To guldmedaljer til Knuthenlund oste

To guldmedaljer til Knuthenlund oste. I torsdags 26. november blev der i Birmingham afholdt World Cheese Awards 2015, hvor ca. 200 dommere bedømte 2.727 oste fra mere end 30 lande. På Knuthenlund er vi [...]

By | onsdag, 2. december 2015|Nyheder|

Hestevognstur på Knuthenlund i julemåneden

Hestevognstur på Knuthenlund i julemåneden De første tre søndage i december kommer hestene oldenborgerne Frigg og Laika til Knuthenlund med deres hestevogn og kusk. Tag med på en dejlig hestevognstur på Knuthenlund. Vi kører [...]

By | torsdag, 26. november 2015|Nyheder|

Julen på Knuthenlund bliver noget ganske særligt i år

Julen på Knuthenlund bliver noget ganske særligt i år Julen på landet er fyldt med traditioner, håndværk, gamle fortællinger, nisser på loftet, hjemmebag, sylte, grise og køer. Alt sammen noget, vi forbinder med gode [...]

By | fredag, 20. november 2015|Nyheder|