Knuthenlunds nyhedsbreve

Har du lyst til at følge vores historie, har du her en oversigt over Knuthenlunds nyhedsbreve. Du kan også tilmelde dig på denne side.

September-2015 September 2015: Marken er mejet.
Knuthenlund løfter sløret for nye planer om opbygning af eget mølleri, så alle kan få godt økologisk brød.
Juni 2015: Med meget godt i vente.
Knuthenlund inviterer til den årlige internationale kokkekonkurrence “The Native Cooking Award”.
Marts-2015 Marts 2015: Spirende forårsfornemmelser.
Knuthenlund har brugt vinteren på at udvikle nye, økologiske charcuteri produkter, som præsenteres i påskeferien.
December 2014: Gran, gløgg og røde køer.
Knuthenlund fjerer julen og at de første 6 røde køer er flyttet ind i staldene.
August 2014: Smagen af god sommer.
Høsten er i hus og Knuthenlund inviterer til økologisk høstmarked.
Juni 2014: Invitation til Skt. Hans fest.
Skt. Hans festen er blevet en tradition på Knuthenlund. I 2014 stod Birgitte Escherich for menuen.
Maj 2013: Hundrede års ostetradition.
Knuthenlund fejrer, at det er 100 år siden, at Knuthenlund kom i familiens eje.
Marts 2012: Nye lam og gamle lopper.
Efter 30 års fravær er der igen røde køer på Knuthenlund.
December 2011: En sortbroget julenyhed.
Økologisk julemiddag af den sortbrogede danske landrace gris.

Nyhedsbrev