Økologisk knækbrød

Dette økologiske knækbrød er nemt og hurtigt at lave, og det smager fantastisk sammen med vores fårebrie.

Ingredienser

50 g fuldkorns rugmel fra Knuthenlund
2 dl koldt vand
220 g sigtet Ølandshvede fra Knuthenlund
Salt

Tilberedning

Bland rugmel og vand sammen. Tilsæt salt – smag dig frem. Jeg kan godt lide dem lidt mere salte, men vi er alle forskellige.
Tilsæt ølandshvede lidt efter lidt. Ælt dejen godt sammen til den er fast og elastisk.
Læg den i køleskabet i 10 – 15 minutter.

Rul dejen ud på et bord drysset med mel. Den skal være helt tynd.
Skær knækbrødene i ønsket form og størrelse med en kniv eller et pizzahjul.
Pensl med vand og drys med hakkede nødder, chili, havsalt, peber, fenikkelfrø eller, hvad du nu synes.
Jeg har lavet nogle med solbærstøv og timian, chiafrø og fenikkelfrø.

Bag i ovnen 8 – 10 minutter ved 170 gr.