Om os

Knuthenlund er et åbent, biodynamisk landbrug midt i Lollands frodige natur. Her er produkterne skabt med respekt for dyrene og naturens egen orden. Hvert år besøger flere end 50.000 kvalitetsbevidste gæster fra hele verden det lollandske landbrug for at opleve den sunde balance og blive en unik smagsoplevelse rigere. Knuthenlund er blåstemplet af Dyrenes Beskyttelse og leverer kvalitet og velsmag til en lang stribe gastronomiske og økologiske kunder som Noma, Geranium og Irma.

Biodynamik er overbygningen til økologi og har eksempelvis strengere krav til dyrevelfærd, foder og produktion. På Knuthenlund er dyrene fritgående og forkælede, og alle ugens dage er det muligt at svinge forbi gården for at se dyrene, spise frokost i caféen eller købe ind i gårdbutikkens store udvalg af biodynamiske grøntsager, mel og prisvindende oste.

Alle produkter fra Knuthenlund er 100 procent biodynamiske og skabt gennem bæredygtige processer, der sikrer høj kvalitet, stor smag og rene produkter. Vitalitet er nøgleordet, og hvor mange danske landbrug har lagt om til specialisering, har Knuthenlund trukket i den modsatte retning og skabt rammer for, at dyrene og naturen, møllen, malkestalden og mejeriet lever side om side i harmoni med hinanden.

Bæredygtighed er en krævende og kostbar affære. Men resultatet er ganske enkelt også i en klasse for sig. Knuthenlund er ikke bare Lolland og økologi – Knuthenlund er smagen af umage, vitalitet og ren samvittighed.

Vi har gjort os umage, og det kan du smage.

 

Knuthenlund drives af Susanne Hovmand-Simonsen, der er fjerde generation på godset.