Morgenboller

Morgenboller 15 g. økologisk gær 5 dl. koldt vand 2 spsk Knuthenlund fåreyoghurt naturel 1 spsk havsalt 600 – 800 g fuldkorns speltmel fra Knuthenlund Tilberedning Opløs gæret i vandet. Tilsæt yoghurten. Tilsæt lidt af [...]

By |Categories: Brød, Opskrifter|

Mørbrad af sortbrogede gris med hjemmelavet rabarber chutney

Rosa stegt svinemørbrad marineret i Mill&Mortar´s Mermaids Bite, med vores hjemmelavede Knuthenlund rabarber chutney.

By |Categories: Frokostretter, Middagsretter, Svinekød, Tilbehør|

Skinkeschnitzel med persille pesto og ristet sommerkål

Lækre skinkeschnitzler fra vores sortbrogede gris. Fra grillen eller panden.

By |Categories: Frokostretter, Middagsretter, Opskrifter, Svinekød|

Salat af fårebrie med bolsjebeder og solbæreddike

Ingredienser 4 personer 2 Knuthenlund fårebrier 2 Bolsjebeder Friskkværnet peber Oliven olie Solbær eddike Frisk timian 1. Skræl bederne og skær dem i papirtynde skiver på en mandolin 2. Fordel brien i mundrette stykker. 3. [...]

By |Categories: Frokostretter, Ost, Tilbehør|

Cookies af ølandshvede

Cookies af Knuthenlunds mel af ølandshvede malet på stenkværn smager dejligt.

By |Categories: Kager, Opskrifter|

Lammeculotte i stegeso

Lav lammeculotte i stegeso. Det giver en dejlig saftig steg med masser af god smag.

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|

(Ølands) hvedeknopper

Vi har spist hvedeknopper i Danmark siden 1800-tallet. Her er en opskrift på hvedeknopper af Knuthenlunds Ølandshvede.

By |Categories: Brød, Opskrifter|

Fromage af fåremælk yoghurt

Denne fromage af fåremælk yoghurt har noget til både smagsløgene og øjnene ... mild og smuk.

By |Categories: Desserter, Opskrifter|

Karbonader i forår

Klassiske karbonader hører foråret til. Her af hakket kød fra Knuthenlunds fritgående grise af original sortbroget dansk landrace.

By |Categories: Middagsretter, Opskrifter, Svinekød|

Rug focaccia 2 stk.

Servér til suppe, middagsretter, tapastallerkenen eller som en snack til et glas vin.

By |Categories: Brød, Opskrifter|

Knuthenlund Speltbrød i bagekurv

Gæren røres ud i vand, hvorefter mel, yoghurt og salt tilsættes. Rør dejen godt sammen og tilsæt mere mel, hvis dejen virker for tynd – den skal være så tyk, at man kun lige kan røre rundt.

By |Categories: Brød, Opskrifter|

Svinekoteletter med ramsløg

Svinekoteletter med ramsløg og rødbede appelsin salat med Knuthenlunds fårefastost og speltkerner med spinat.

By |Categories: Middagsretter, Opskrifter, Svinekød|

Rug pandekager

Knuthenlund pandekager i en salt og en sød udgave. Sød: Knuthenlund skovhonning, citron og tørret morgenfrue. Salt: Pulled pork med Knuthenlund hvidost, råsyltet rødbeder og rødløg.

By |Categories: Brød, Frokostretter, Kager, Opskrifter|

Morgenboller

Morgenboller af Knuthenlunds fuldkorns speltmel. Denne opskrift er nem og hurtig, og dejen kan holde et par dage i køleskabet.

By |Categories: Brød, Opskrifter|

Langtidsstegt lammekølle

Denne opskrift er inspireret af den græske ret Lam Kleftiko (langtidsstegt lammekølle.) Vi har marineret køllen først i Mill & Mortar’s fantastiske ...

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|

Grov banankage

Grov banankage med Knuthenlund Ølandshvede og honning Ingredienser (til en franskbrødsform) 4 modne bananer 150 g fuldkorns speltmel fra Knuthenlund 50 g fuldkorns rugmel fra Knuthenlund Et nip salt 1/2 tsk vaniljepulver 1 tsk [...]

By |Categories: Kager, Opskrifter|

Økologisk knækbrød

Lækkert økologisk knækbrød af Knuthenlund rugmel og ølandshvede. Nemt at lave og smager fantastisk sammen med vores fårebrie.

By |Categories: Brød, Opskrifter|Tags: |

Knuthenlund økologiske lammespareribs

Knuthenlund økologiske lammespareribs Knuthenlund økologiske lammespareribs til 4 personer 2 pakker lammespareribs fra Knuthenlund Marinade 1 dl. økologisk oliven olie 1/2 dl. økologisk ketchup fra urtekram 2 spsk. Knuthenlund skovhonning 2 spsk. tamari (soya) 2 [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: |

Knuthenlund Økologisk Fårebrie suppe

Knuthenlund Økologisk Fårebrie suppe Økologisk Fårebrie suppe til 2 personer: 4-6 økologiske skalotteløg 125 g Knuthenlund Økologisk Fårebrie 2 dl. tør økologisk hvidvin 2 dl. musling fond eller anden let fond 2-3 dl. økologisk fløde Salt [...]

By |Categories: Middagsretter, Opskrifter, Ost|Tags: |

Økologisk fårebrie med solbærsyltetøj

Paneret Knuthenlund økologisk fårebrie med solbærsyltetøj Paneret Knuthenlund økologisk fårebrie til 2 personer 125 g Knuthenlund økologisk fårebrie. 1 sammenpisket økologisk æg. Økologisk rasp. Økologisk oliven olie. Økologisk brød. Økologisk solbærsyltetøj. Tilberedning Del Knuthenlunds [...]

By |Categories: Desserter, Opskrifter, Ost|Tags: |

Økologisk fårebrie med jordbærmarmelade

Indbagt Knuthenlund økologisk fårebrie med jordbærmarmelade Indbagt Knuthenlund økologisk fårebrie til 2 personer 1 Knuthenlund økologisk fårebrie 125 g 4 stykker økologisk butterdej Økologisk jordbærmarmelade Økologisk mel 1 økologisk æg Tilberedning Del Knuthenlund økologisk [...]

By |Categories: Desserter, Frokostretter, Opskrifter, Ost|Tags: |

Økologisk fårebrie sandwich

Knuthenlund økologisk fårebrie sandwich Knuthenlund økologisk fårebrie sandwich til 2 personer: 4 skiver godt økologisk brød 2 økologiske tomater 1 økologisk rødløg 2 økologiske salatblade 4 skiver Knuthenlund økologisk fårebrie 1 økologisk avocado 8 [...]

By |Categories: Frokostretter, Opskrifter, Ost|Tags: |

Katrineblommer i karamel

Katrineblommer i karamel med økologisk fåreyoghurt Katrineblommer i karamel til 4 personer: 500 g. økologiske blommer 1 økologisk laurbærblad 1 stand økologisk kanel 100 g. økologisk rørsukker 1/2 liter Knuthenlund Fåreyoghurt naturel 3 spsk. [...]

By |Categories: Desserter, Opskrifter|Tags: |

Frikadeller med æblesauce og rødbede

Frikadeller med æblesauce og rødbede Frikadeller af Knuthenlunds originale sortbrogede landrace grise til 4 personer Frikadeller 500 gr. hakket gris af Knuthenlunds Originale sortbrogede danske landrace grise 1 dl. økologisk rug- eller havregryn 1 [...]

By |Categories: Middagsretter, Opskrifter, Svinekød|Tags: |

Økologisk lammekølle med ristet grønkål

Knuthenlund lammekølle med ristet grønkål, kartoffel og spidskålssalat Knuthenlund økologisk lammekølle til 4 personer: 1 Knuthenlund økologisk lammekølle Salt 2 spsk. økologisk smør, blødt Økologiske krydderurter f.eks. økologisk timian, anisisop og citronverbena 1 stort [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: , |

Trine Hahnemans sommersalat

Trine Hahnemans sommersalat med Knuthenlunds hvidost i saltlage Server sommersalaten til grillede kotelletter eller bare til nye kartofler og et godt brød. Trine Hahnemans sommersalat til 4 personer 1 mellem stort hoved økologisk spidskål [...]

By |Categories: Frokostretter, Opskrifter, Ost|Tags: |

Trine Hahnemans aspargestærte

Trine Hahnemans aspargestærte med Knuthenlund økologisk fåreyoghurt og hvidost Perfekt tærte til asparges sæsonen. Tærten kan spises året rundt man skifter bare asparges ud med en anden grønsag i sæson, som for eksempel spinat, [...]

By |Categories: Frokostretter, Middagsretter, Opskrifter, Ost|Tags: |

Knuthenlund økologiske lammekoteletter med rødvin

Knuthenlund økologiske lammekoteletter med rødvin Knuthenlund økologiske lammekoteletter til 4 personer 4 Knuthenlund økologiske lammekoteletter 1 flaske økologisk rødvin Frisk økologisk Timian 200 g økologisk skalotteløg Økologisk smør 1 spsk. mel 1/2 dl Knuthenlund økologisk [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: |

Perlespeltsalat med lufttørret bacon og hvidost

Perlespeltsalat med økologisk lufttørret bacon og hvidost Perlespeltsalat til 4 personer 600 g kogt økologisk perlespelt 200 g økologiske blommetomater 2 bdt. økologiske forårsløg 5 store håndfulde blandet økologisk salat 200 g semi-dried økologiske [...]

By |Categories: Frokostretter, Opskrifter, Tilbehør|Tags: |

Mynte æbledip

Knuthenlund økologisk mynte-æble dip Knuthenlund økologisk mynte-æble dip til 4 personer 2 dl. Knuthenlund økologisk Fåreyoghurt naturel 1 økologisk æble f.eks. fra Bandholm Frugtplantage Bladene af 6 stængler frisk økologisk mynte 1 spsk økologisk [...]

By |Categories: Opskrifter, Tilbehør|

Økologisk lammekølle med hvidost

Knuthenlund økologisk lammekølle med hvidost Knuthenlund økologisk lammekølle til 4 personer 1 Knuthenlund økologisk Lammekølle 1 glas Knuthenlund økologisk Hvidost i Saltlage 150g 2 dl. Knuthenlund økologisk Fåreyoghurt Naturel 2 dl. økologisk hvidvin 5 [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter, Ost|Tags: , , |

Knuthenlunds økologiske lammekoteletter med lime

Knuthenlunds økologiske lammekoteletter med lime Knuthenlunds økologiske lammekoteletter med lime til 4 personer 8 Knuthenlund økologiske lammekoteletter Frisk økologisk Timian Økologisk Oliven olie 1 økologisk lime 2 fed økologisk hvidløg Salt og økologisk peber [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: |

Økologisk lammebryst i tomat

Knuthenlund økologisk lammebryst i tomat Knuthenlund økologisk lammebryst i tomat til 4 personer 1½ kg. Knuthenlund økologisk lammebryst med ben 2 dåser økologisk tomater 4-6 kviste økologisk rosmarin 6 kviste økologisk timian Økologisk Citron, [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: |

Sprængt økologisk lammebov

Sprængt Knuthenlund økologisk lammebov Sprængt Knuthenlund økologisk lammebov til 4 personer 1 Knuthenlund økologisk lammebov evt. udbenet, men ikke nødvendigt 200 g. groft havsalt & 50 g. mørkt moscovadosukker 2 økologiske laurbærblade (hakkede) 1 [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: |

Økologisk lammekølle med fåreost

Knuthenlund økologisk lammekølle med fåreost Knuthenlund økologisk lammekølle med fåreost til 4-6 personer 1 Knuthenlund økologisk lammekølle 100 g Knuthenlund økologisk fåreost 1 dl økologisk sennep Bladene fra 1 stilk frisk økologisk rosmarin (eller [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter, Ost|Tags: , |

Økologisk lammekoteletter med frisk pasta

Knuthenlund økologisk lammekotelet med frisk pasta Knuthenlund økologisk lammekotelet med frisk pasta til 4 personer 4 Knuthenlund økologiske lammekoteletter ½ dl økologiske pinjekerner og 6 økologiske hvidløgsfed 1 lille bundt frisk økologisk mynte 1 [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: |

Grillet økologisk lammekølle

Grillet Knuthenlund økologisk lammekølle Grillet Knuthenlund økologisk lammekølle til 4 personer 1 Knuthenlund økologisk Lammekølle Økologisk Citronskal Finthakkede økologiske røde chilier Frisk økologisk timian og økologisk rosmarin Tyndtskårne økologisk laurbærblade Økologisk Hvidløg Sort knust [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: , |

Salat af grønne bønner og pærer

Økologisk salat af grønne bønner og pærer til sprængt Knuthenlund lammebov Økologisk salat af grønne bønner og pærer til 4 personer 250 g. grønne økologisk bønner 2 økologiske doyennepærer 2 økologiske hjertesalathoveder Dressing 2 spsk. [...]

By |Categories: Opskrifter, Tilbehør|Tags: |

Lammehals med sennep og krydderurter

Lammehals med sennep og krydderurter Lammehals med sennep og krydderurter til 4 personer: 1 hel Knuthenlund økologisk lammehals Marinade til stegning: 1½ dl. økologisk dijonsennep 4 spsk. hakket økologisk persille 4 spsk. hakket økologisk salvie [...]

By |Categories: Lammekød, Middagsretter, Opskrifter|Tags: |
Click edit button to change this text.