Knuthenlund økologisk lammebryst i tomat

Knuthenlund økologisk lammebryst i tomat til 4 personer

1½ kg. Knuthenlund økologisk lammebryst med ben
2 dåser økologisk tomater
4-6 kviste økologisk rosmarin
6 kviste økologisk timian
Økologisk Citron, den fintrevne skal fra en kvart økologisk citron
Salt & sort økologisk peber
Økologisk Olivenolie til bruning

Tilberedning

Skær brystet ud i passende stykker med et par ribben i hver. Drys dem med salt på alle sider, og brun dem i olivenolie. Hæld den overskydende olivenolie fra og kassér den. Bryst, tomat og krydderurter koges nu stille i gryden under låg sammen med citronskallen og et par drej sort peber fra kværnen. Efter 40 minutter skulle brystet være mørt og kødet være lige til at tage fra benene.

Server med sprødkogte sukkerærter og ovnstegte kartofler eller økologisk perlerug kogt som ris.