Vores økologiske mælk og silkebløde yoghurt

Knuthenlunds økologiske gårdmælk og yoghurt stammer fra vores egen besætning af økologiske får og originale røde danske malkekøer. 150 dage om året græsser dyrene på marker, som er isået forskellige urter, som er med til at give en skøn smag til mælken. Den rene mælk håndfyldes på flaske, ligesom yoghurten nænsomt håndrøres til en cremet yoghurt i vores eget gårdmejeri.

  • Frisk Økologisk Komælk

    29,95 DKK inkl. moms

    Frisk Økologisk Komælk, 1 liter

    Denne gårdmælk stammer fra godsets egen bestand af fritgående, økologiske røde danske malkekøer. Den originale Røde Danske malkeko kendetegnes ved sin gode mælkekvalitet og dens gode evne til at leve næsten udelukkende på græs. 150 dage om året græsser dyrene på Knuthenlunds frodige marker. Markerne er isået forskellige urter for at give mælken en fyldig og rund smag. Mælken forarbejdes nænsomt i godset eget mejeri, hvor den håndfyldes på flaske. Mælken har et naturligt fedtindhold, der svinger med årstiden. Pasteuriseret. Ikke standardiseret og ikke homogeniseret.
  • Økologisk Fåreyoghurt Naturel 1,5 kg

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af fritgående økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er det friske, milde grundprodukt. Fåreyoghurterne egner sig glimrende til morgenmad & brunch, til dessert og som tilbehør til en kage samt i madlavning. Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt kan opvarmes uden at skille.

  • Økologisk Fåreyoghurt Naturel 400 g

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af fritgående økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er det friske, milde grundprodukt. Fåreyoghurterne egner sig glimrende til morgenmad & brunch, til dessert og som tilbehør til en kage samt i madlavning. Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt kan opvarmes uden at skille.

  • Økologisk Fåreyoghurt Jordbær 1,5 kg

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af fritgående økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt med jordbær er en smagfuld yoghurt, som er rørt op med en kompot af danske økologiske jordbær, økologisk vanille, økologisk rørsukker og økologisk citronskal.

    Velegnet til morgenmad & brunch, som et mellemmåltid eller som en dessert evt. sammen med frisk frugt og en chokoladekage. Også velegnet til frysning som en isdessert.

  • Økologisk Fåreyoghurt Jordbær 400 g

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af fritgående økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt med jordbær er en smagfuld yoghurt, som er rørt op med en kompot af danske økologiske jordbær, økologisk vanille, økologisk rørsukker og økologisk citronskal.

    Velegnet til morgenmad & brunch, som et mellemmåltid eller som en dessert evt. sammen med frisk frugt og en chokoladekage. Også velegnet til frysning som en isdessert.

  • Økologisk Fåreyoghurt Rabarber 1,5 kg

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt med rabarber er en smagfuld yoghurt, som er rørt op med en kompot af danske økologiske rabarber, økologisk kanel, økologisk rørsukker og økologisk citronskal.

    Velegnet til morgenmad og brunch, som et mellemmåltid eller som en dessert evt. sammen med frisk frugt og en chokoladekage. Også velegnet til frysning som en isdessert.

  • Økologisk Fåreyoghurt Rabarber 400 g

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Knuthenlund Økologisk Fåreyoghurt med rabarber er en smagfuld yoghurt, som er rørt op med en kompot af danske økologiske rabarber, økologisk kanel, økologisk rørsukker og økologisk citronskal.

    Velegnet til morgenmad og brunch, som et mellemmåltid eller som en dessert evt. sammen med frisk frugt og en chokoladekage. Også velegnet til frysning som en isdessert.

  • Økologisk Fåreyoghurt Stikkelsbær 1,5 kg

    Knuthenkund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af fritgående økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Økologisk Fåreyoghurt med stikkelsbær er håndrørt med en kompot af håndplukkede økologiske stikkelsbær. Denne yoghurt er frisk og let i smagen og egner sig glimrende til morgenmad & brunch, som mellemmåltid, som tilbehør til en kage eller som dessert, evt. sammen med frisk frugt og hakkede nødder. Også velegnet til frysning som en isdessert.

  • Økologisk Fåreyoghurt Stikkelsbær 400 g

    Knuthenkund Økologisk Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af fritgående økologiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder.

    Økologisk Fåreyoghurt med stikkelsbær er håndrørt med en kompot af håndplukkede økologiske stikkelsbær. Denne yoghurt er frisk og let i smagen og egner sig glimrende til morgenmad & brunch, som mellemmåltid, som tilbehør til en kage eller som dessert, evt. sammen med frisk frugt og hakkede nødder. Også velegnet til frysning som en isdessert.