Vores biodynamiske og økologiske mel

Høj ernæring, stor smag, bæredygtighed og kvalitet er udgangspunktet i Knuthenlunds melproduktion. I vores eget gårdmølleri forarbejder vi udelukkende hele kerner, som skånsomt formales på en moderne nybygget stenkværn. Vi lader altid kimen blive i melet ved formalingen, da kimen giver melet store smags- og ernæringsmæssige kvaliteter. Melet varmes ikke op under processen, og derved bevares flest mulige naturlige vitaminer, mineraler og antioxidanter i det færdige produkt. Al kornet i vores produktion stammer fra vores egne biodynamiske marker. Produktionen er styret på Knuthenlund hele vejen fra jord til bord, fordi sådan får vi den bedste smag frem i melet.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få information om Knuthenlunds frodige og økologiske verden og tilbud fra vores netbutik. Udfyld og send formularen for at modtage vores nyhedsbreve.

Vi vil aldrig dele dine informationer med andre.