VORES OKSEKØD

Knuthenlunds oksekød stammer fra originale røde danske køer, som er en oprindelig dansk kvægrace, der kendetegnes ved sin evne til at leve næsten udelukkende på græs. Dyrene går ude minimum 150 dage om året på Knuthenlunds egne marker, som er isået forskellige urter for at give smag til kødet. Køerne afhornes ikke.

  • Tykstegsbøffer fra originale røde køer 500g

    Knuthenlund Tykstegsbøffer er fremstillet af godsets egen bestand af originale røde danske køer. Dyrene går ude minimum 150 dage om året og er græsfedet. Kødet kan ikke mærkes økologisk, da disse sjældne dyr ikke er født økologiske og derfor ikke kan omlægges. Det er først deres kalve, som fødes økologisk, der vil kunne være økologiske. Dyrenes fodres dog rent økologisk og går kun på Knuthenlunds egne marker.Tykstegen stammer fra den øverste del af baglåret og ryggen og er et magert stykke kød uden mange sener. Steges på en pande ved høj varme i ca. 2 min på hver side. 

    10 på lager

  • Tyndstegsbøffer fra originale røde køer 500g

    Knuthenlund Tyndstegsbøffer er fremstillet af godsets egen bestand af originale røde danske køer. Dyrene går ude minimum 150 dage om året og er græsfedet. Kødet kan ikke mærkes økologisk, da disse sjældne dyr ikke er født økologiske og derfor ikke kan omlægges. Det er først deres kalve, som fødes økologisk, der vil kunne være økologiske. Dyrenes fodres dog rent økologisk og går kun på Knuthenlunds egne marker.Tyndstegen stammer fra det samme område som mørbraden og er meget mørt. Den klassiske T-bone steak stammer ligeledes fra tyndstegen. Steges på en pande ved høj varme i ca. 2 min på hver side. 

    7 på lager