Knuthenlund tilbud

Få lidt mere Knuthenlund for pengene. I øjeblikket har vi fokus på vores præmierede oste, efter at vi modtog guldmedaljer for vores Fårebrie og Hvidost i Saltlage ved World Cheese Award i Birmingham november 2015.

  • Udsalg

    Økologisk fuldkornsmel smagekasse

    112,00 DKK 99,00 DKK inkl. moms

    Økologisk fuldkornsmel smagekasse

    Her får du muligheden for at smage 3 af vores økologiske fuldkornsmelprodukter: Rugmel, speltmel og ølandshvedemel.På Knuthenlunds økologiske mølleri formaler vi udelukkende hele kerner. Ydermere formales kernerne på stenkværn, som giver en langsom formaling, hvor melet ikke varmes op under processen. Herved bevares flest mulige naturlige vitaminer og mineraler i det færdige produkt. I mølleriet har vi valgt en håndbygget stenkværn i kernetræ, som er bygget af østrigske møllebyggere. Kernetræet har et naturligt indhold af harpiks, som naturligt hæmmer dannelsen af møl. Derved kan vi få et rent og sundt produkt helt uden kemisk behandling.
  • Udsalg

    Økologisk sigtet mel smagekasse

    112,00 DKK 99,00 DKK inkl. moms

    Økologisk sigtet mel smagekasse

    Her får du muligheden for at smage 3 af vores økologiske sigtede melprodukter: Rugmel, speltmel og ølandshvedemel.På Knuthenlunds økologiske mølleri formaler vi udelukkende hele kerner. Ydermere formales kernerne på stenkværn, som giver en langsom formaling, hvor melet ikke varmes op under processen. Herved bevares flest mulige naturlige vitaminer og mineraler i det færdige produkt. I mølleriet har vi valgt en håndbygget stenkværn i kernetræ, som er bygget af østrigske møllebyggere. Kernetræet har et naturligt indhold af harpiks, som naturligt hæmmer dannelsen af møl. Derved kan vi få et rent og sundt produkt helt uden kemisk behandling.
  • Simonsens Stolthed. Økologisk rødkit af komælk 2 X 150 g.

    Denne rødkit er Jespers bidrag til ostetraditionen på Knuthenlund. Osten er fremstillet af økologisk komælk baseret på gamle håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er blød og cremet, mens rødkitten sikrer en markant og fyldig smag. Er god til kiks og brød.

    Rødkit smagsbarometer

    Ryd
  • Simonsens Stolthed. Økologisk rødkit af komælk, 150 g, Fuldmoden

    Denne rødkit er Jespers bidrag til ostetraditionen på Knuthenlund. Osten er fremstillet af økologisk komælk baseret på gamle håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er blød og cremet, mens rødkitten sikrer en markant og fyldig smag. Er god til kiks og brød.

    Rødkit smagsbarometer

    Ryd
  • Simonsens Stolthed. Økologisk rødkit af komælk, 150 g, Let modnet

    Denne rødkit er Jespers bidrag til ostetraditionen på Knuthenlund. Osten er fremstillet af økologisk komælk baseret på gamle håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er blød og cremet, mens rødkitten sikrer en markant og fyldig smag. Er god til kiks og brød.

    Rødkit smagsbarometer

  • Simonsens Stolthed. Økologisk rødkit af komælk, 600 g, Fuldmoden

    Denne rødkit er Jespers bidrag til ostetraditionen på Knuthenlund. Osten er fremstillet af økologisk komælk baseret på gamle håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er blød og cremet, mens rødkitten sikrer en markant og fyldig smag. Er god til kiks og brød.

    Rødkit smagsbarometer

  • Simonsens Stolthed. Økologisk rødkit af komælk, 600 g, Let modnet

    Denne rødkit er Jespers bidrag til ostetraditionen på Knuthenlund. Osten er fremstillet af økologisk komælk baseret på gamle håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er blød og cremet, mens rødkitten sikrer en markant og fyldig smag. Er god til kiks og brød.

    Rødkit smagsbarometer

  • Udsalg

    Tilbud 3 oste: økologisk Fårebrie, komælksbrie og rødkit ost

    Denne oste sampak til ostebordet er skabt af fåremælk eller mælk fra den originale røde danske ko, som i dag er en sjælden race og registreret på FAOs liste i FN over truede dyrearter. Mælken forarbejdes nænsomt til brie i vores eget gårdmejeri.Er gode til kiks, brød eller indbagt med en kompot som desserter.   
  • Økologisk Kobrie Herman Anno 1913 Sampak, 2 stk af 150 g.

    Denne økologiske komælksbrie er skabt på baggrund af min oldefar J.P. Herman Hansens hvidskimmelost, som blev præmieret i 1903. Osten er nu som den gang skabt af mælk fra den originale røde danske ko, som i dag er en sjælden race og registreret på FAOs liste i FN over truede dyrearter. Den Originale røde danske ko, kendetegnes ved sin gode mælkekvalitet og sin evne til at leve næsten udelukkende på græs. Mælken forarbejdes nænsomt til brie i vores eget gårdmejeri. Konsistensen er cremet og smagen er let krydret af urter med en mild og sødlig smag.Er god til kiks, brød eller indbagt med en kompot som dessert. Kobrie smagsbarometerKnuthenlund fårebrie
    Ryd
  • Økologisk Fårebrie Sampak 2 stk

    115,00 DKK inkl. moms

    Økologisk Fårebrie Sampak, 2 stk. á 125 g.

    Denne økologisk fårebrie er vores stolthed. Osten er udviklet efter inspiration fra min oldefar J.P. Herman Hansens hvidskimmelost, som blev præmieret i 1903. Udgangspunktet er naturligvis vores gode fåremælk, kombineret med håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er cremet og smagen er mild og rund.Er god til kiks, brød eller indbagt med en kompot som dessert.

    Præmier

    Fårebrien er præmieret med guldmedalje ved flere konkurrencer, bl.a. Nordens Oste 2010 og 2011 samt Premio Roma, Italien 2010 og 2011. Senest har Knuthenlunds fårebrie fået en guldmedalje ved World Cheese Award i Birmingham, november 2015.

    Fårebrie smagsbarometer

    Knuthenlund fårebrie
    Ryd
  • Økologisk Fårebrie, 125 g, Fuldmoden

    Denne økologisk fårebrie er vores stolthed. Osten er udviklet efter inspiration fra min oldefar J.P. Herman Hansens hvidskimmelost, som blev præmieret i 1903. Udgangspunktet er naturligvis vores gode fåremælk, kombineret med håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er cremet og smagen er mild og rund.Er god til kiks, brød eller indbagt med en kompot som dessert.

    Præmier

    Fårebrien er præmieret med guldmedalje ved flere konkurrencer, bl.a. Nordens Oste 2010 og 2011 samt Premio Roma, Italien 2010 og 2011. Senest har Knuthenlunds fårebrie fået en guldmedalje ved World Cheese Award i Birmingham, november 2015.

    Fårebrie smagsbarometer

    Knuthenlund fårebrie
  • Økologisk Fårebrie, 125 g, Let modnet

    Denne økologisk fårebrie er vores stolthed. Osten er udviklet efter inspiration fra min oldefar J.P. Herman Hansens hvidskimmelost, som blev præmieret i 1903. Udgangspunktet er naturligvis vores gode fåremælk, kombineret med håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er cremet og smagen er mild og rund.Er god til kiks, brød eller indbagt med en kompot som dessert.

    Præmier

    Fårebrien er præmieret med guldmedalje ved flere konkurrencer, bl.a. Nordens Oste 2010 og 2011 samt Premio Roma, Italien 2010 og 2011. Senest har Knuthenlunds fårebrie fået en guldmedalje ved World Cheese Award i Birmingham, november 2015.

    Fårebrie smagsbarometer

    Knuthenlund fårebrie
  • Økologisk Fårebrie, 500 g, Fuldmoden

    Denne økologisk fårebrie er vores stolthed. Osten er udviklet efter inspiration fra min oldefar J.P. Herman Hansens hvidskimmelost, som blev præmieret i 1903. Udgangspunktet er naturligvis vores gode fåremælk, kombineret med håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er cremet og smagen er mild og rund.Er god til kiks, brød eller indbagt med en kompot som dessert.

    Præmier

    Fårebrien er præmieret med guldmedalje ved flere konkurrencer, bl.a. Nordens Oste 2010 og 2011 samt Premio Roma, Italien 2010 og 2011. Senest har Knuthenlunds fårebrie fået en guldmedalje ved World Cheese Award i Birmingham, november 2015.

    Fårebrie smagsbarometer

    Knuthenlund fårebrie
  • Økologisk Fårebrie, 500 g, Let modnet

    Denne økologisk fårebrie er vores stolthed. Osten er udviklet efter inspiration fra min oldefar J.P. Herman Hansens hvidskimmelost, som blev præmieret i 1903. Udgangspunktet er naturligvis vores gode fåremælk, kombineret med håndværksmæssige traditioner. Konsistensen er cremet og smagen er mild og rund.Er god til kiks, brød eller indbagt med en kompot som dessert.

    Præmier

    Fårebrien er præmieret med guldmedalje ved flere konkurrencer, bl.a. Nordens Oste 2010 og 2011 samt Premio Roma, Italien 2010 og 2011. Senest har Knuthenlunds fårebrie fået en guldmedalje ved World Cheese Award i Birmingham, november 2015.

    Fårebrie smagsbarometer

    Knuthenlund fårebrie