Knuthenlund rug pandekager

Knuthenlund pandekager i en salt og en sød udgave.
Sød: Knuthenlund skovhonning, citron og tørret morgenfrue.
Salt: Pulled pork med Knuthenlund hvidost, råsyltet rødbeder og rødløg.

ingredienser (ca. 10 stk.)

3 dl sigtet rugmel fra Knuthenlund
4 æg
5 dl mælk
En anelse salt
3 spsk smeltet smør

tilberedning

Pisk mel og mælk, tilsæt æg og pisk mere.
Smelt smørret og tilsæt det sammen med salt.
Lad dejen stå på køl i minimum 20 minutter så den sætter sig.
Varm panden på middelvarme og hæld lidt af dejen på panden. Den er en smule tykkere end normale pandekager, og man kan hjælpe den lidt på vej med en spatel.

Knuthenlund rug pandekager
Tilsæt krydderier. F.eks vaniliesukker og citronskal, eller frisk hakket ramsløg. Mulighederne er mange, prøv dig frem.