Rundvisning på Knuthenlund med Susanne Hovmand-Simonsen

FOREDRAG fra ’ JORD TIL BORD ’ på KNUTHENLUND

Rundvisning på Knuthenlund

Ca. 2 timers foredrag, hvor godsejer Susanne Hovmand-Simonsen fortæller passioneret om sine visioner for livsværket Knuthenlund, og om hvilke overvejelser, der har banet vejen til at kunne lave økologiske kvalitets produkter og bl.a. vinde priser for nogle af verdens bedste oste, om arbejdet med princippet fra ’jord til bord’, håndværket, biodiversitet, gamle husdyrracer og livet på gården.

Et utroligt spændende foredrag, som bliver fortalt inspirerende og med en stor viden af Susanne, opnået via sin rejse for at nå til, hvor hun er i dag.

Et foredrag, hvor du vil gå herfra med en helt ny vinkel, om sammenhængen mellem naturen, dyrene, råvaren, til den mad vi spiser, og hvilken betydning den har for mennesket.

Susanne Hovmand-Simonsen er kvinden bag en af Danmarks største omlægninger til økologi og har skabt produktionsvirksomheden Knuthenlund, hvor mejeriet laver nogle af verdens bedste oste. Hun arbejder med at flytte overlæggeren for økologien og har fået prisen for Årets Dyreven 2016 og Årets Frontløber 2016 af Dyrenes Beskyttelse. Hun er nu i færd med at tage næste skridt med omlægning til biodynamisk landbrug.

Pris kr. 6.250,00 incl. moms ved op til 35 personer.

Efter foredrag vil der være smagsprøver af udvalgte oste og charcuteri i gårdbutikken.

Det anbefales at tage fornuftigt fodtøj med til den del af foredraget, hvor der vises rundt på gården.

 

FOREDRAG & INDLÆG

Ønskes specifikke emner, interesseområder, debat og diskussionsemner, kan vi tilpasse og skræddersy et tilbud, således at det netop passer til jeres gruppe.

RUNDVISNING ’GODSET RUNDT’

Tag med på en rundvisning på gården med en af vores dygtige medarbejdere, hvor du bl.a. hører om godsets historie, den økologiske produktion, hvilke produkter vi producerer i dag, de gamle husdyrracer, aktiviteter/oplevelser og livet på Knuthenlund.

Varighed ca. 1½ time.

Pris kr. 4.000,00  incl. moms ved op til 30 personer. Ved deltagere udover 30, er der et tillæg pr. person på kr. 75,00.

Efter rundvisningen vil der være smagsprøver af udvalgte oste og charcuteri i gårdbutikken.

Det anbefales at tage fornuftigt fodtøj til rundvisningen rundt på gården.

MERE INFORMATION & KONTAKT

Afholdelse af et arrangement er altid meget forskelligt fra gruppe til gruppe. Derfor tilpasser vi gerne således at det netop får det indhold og værdi til jeres gruppe.

Kontaktperson for yderligere oplysninger og spørgsmål: Anette Navne, telefon 60 16 43 30 / anette@knuthenlund.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Knuthenlund.