Ingredienser 4 pers.

Skinkescnitzel:

2 pakker Knuthenlund skinkeschnitzel
1 glas Knuthenlund persille pesto

Tilbehør:
1 økologisk spidskål
500 g økologiske cherry tomater
Sort salt fra Mill og Mortar
Frisk kværnet peber
1 skvat oliven olie

1. Marinér kødet i pestoen. Gerne natten over i køleskabet i en tæt beholder eller plastikpose.
2. Skær spidskålet ud i skiver på langs, ca. 1 1/2 cm bred.
3. Blanchér spidskålen i letsaltet vand i et par minutter. Lad den dryppe af i en si eller på et klæde.

4. Opvarm en pande med oliven olie, steg kødet først ved høj varme et par minutter på hver side, skru ned derefter og lad kødet stege færdigt. ca. 8 – 10 minutter på hver side. Stil kødet til side, gerne med lidt folie over så det holder sig varmt.

5. Opvarm en pande med oliven olie på, vend den blancheret spidskål på hver side, bare et par minutter. Den skal bevare sin sprødhed.
6. Anret spidskål på en tallerken, læg schnitzlen på, pynt af med små smags- fulde økologiske cherry tomater, oliven olie, sort salt og et par blade taller- kensmækker.