Vores økologiske mølleri

Kvalitet, smag, bæredygtighed og høj ernæring er nøgleord i Knuthenlunds produktion. Det gælder i høj grad også i det økologiske mølleri, hvor sortimentet udelukkende består af korn fra egne marker.

Markerne omkring Knuthenlund er karakteriseret ved næringsrig jord og mildt klima. Kombinationen giver et højt næringsindhold, som ved hjælp af mølleriets milde forarbejdning, får lov at overleve hele vejen fra kerne til færdigt produkt.

Jorden på Knuthenlund dyrkes alene ved brug af kompost og grøngødning. Metoden giver langsom vækst, men sikrer en sund aminosyresammensætning i planterne, som er god for vores fordøjelse.

På Knuthenlund går ambitionen om høj kvalitet hånd i hånd med passionen for vitalitet og bæredygtighed. For at undgå opvarmning af kernerne, formales de derfor altid på stenkværn. Koldformalingen bevarer de naturlige vitaminer og mineraler, ligesom metoden sikrer unik smag. Til gengæld betyder den høje naturlighed kortere holdbarhed i produktet. Dén pris betaler Knuthenlund naturligvis gerne for en højere kvalitet.

Vi har gjort os umage, og det kan du smage.

Realdania-logo
EU-logo