Frisk Biodynamisk Komælk 1 liter

Denne gårdmælk stammer fra vores egen bestand af fritgående, biodynamiske røde danske malkekøer. Den originale Røde Danske malkeko kendetegnes ved sin gode mælkekvalitet og dens gode evne til at leve næsten udelukkende på græs. 150 dage om året græsser dyrene på vores frodige marker. Markerne har vi tilsået med lucerne og forskellige urter for at give mælken en fyldig og rund smag. Mælken forarbejder vi efterfølgende nænsomt i vores eget gårdmejeri, hvor den håndfyldes på flaske. Mælken har et naturligt fedtindhold, der svinger med årstiden. Mælken er lavpasteuriseret, ikke standardiseret og ikke homogeniseret. Dette bevarer den gode smag og sikrer et højt næringsindhold.

 

Om Biodynamisk produktion:

I konventionel fødevareproduktion er der godkendt 350 tilsætningsstoffer.

I økologisk fødevareproduktion er der godkendt 42 tilsætningsstoffer.

I biodynamiske fødevareproduktion er der godkendt 7 tilsætningsstoffer.

Knuthenlunds mælk er certificeret Biodynamisk.

Mennesker, dyr og planter påvirker gensidigt hinanden. Derfor er det i biodynamisk landbrug et krav, at der skal være dyr på gårdene. På markerne skal jorden tilføres forskellige præparater herunder kisel, der er et formalet bjergkrystal. Ligeledes skal den tilføres en homøopatisk opløsning af urter og fermenteret kogødning. Til sammen forstærker de fotosyntesen og styrker planterne. Dyrene i biodynamisk landbrug skal have både horn og haler, og endnu mere plads i stalden end både økologisk og konventionelt landbrug kræver. 10% af arealet på biodynamiske gårde skal være udlagt til biodiversitet for at sikre plads til den vilde alsidige natur. Biodynamiske landbrug samarbejder derfor med den vilde natur og udvikler sig på denne måde indenfor deres eget kredsløb. Alt sammen for at styrke naturens egne levende processer både over og under jorden. Knuthenlund er og fungerer således som en organisme. Vi gør os umage med denne levende organisme; – og det er dét du kan smage.

 

Om Demetermærket:

Når et produkt er biodynamisk, må man udover det røde ø-mærke også mærke produkterne med et Demeter-mærke. Demeter-mærket er din garanti for, at produktet er biodynamisk produceret og lever op til Demeter-reglerne.

Der findes 2 Demetermærker, og på Knuthenlund bruger vi dét, der ser således ud:

 

 

Denne vare leveres på køl. Dette produkt leveres i køle emballage, der sikrer køletemperatur i minimum 8 timer efter levering hos dig. Læs mere om vores emballager og forsendelser her.

29,00 DKK inkl. moms

Ingredienser

Frisk biodynamisk komælk.
Pasteuriseret, ikke standardiseret  ikke homogeniseret.

Opbevaring

Holdbarhed 10  dage. Opbevares på køl ved 0 – 5 grader.

Næringsindhold pr. 100 g. ca.:

Energi 240 kj / 60 kcal, Fedt 3,5 g, heraf mættede fedtsyrer 2,1 g, Kulhydrat 4,0 g, heraf sukkerarter 4,0 g, Protein 3,0 g, Salt 0,1 g

Fedt og protein indholdet varierer med årstiden.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få information om Knuthenlunds frodige og økologiske verden og tilbud fra vores netbutik. Udfyld og send formularen for at modtage vores nyhedsbreve.

Vi vil aldrig dele dine informationer med andre.