E-mærket

Knuthenlund.dk er certificeret med E-handelsfondens e-mærke. Det betyder, at du er sikret en tryg og etisk korrekt internethandel, når du køber varer hos knuthenlund.dk. Vi er blevet tildelt e-mærket, fordi vi både lever op til den danske lovgivning og E- handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet. 

Se vores e-mærke certificering her.

Hvad betyder e-mærket for dig?

Knuthenlund.dk er e-mærket. Det betyder, at du er omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse og at du altid har adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os.

For dig som forbruger betyder e-mærket bl.a. at:

  • Du har særlig køberbeskyttelse på 10.000 kroner, hvilket betyder, at du kan få dækket et økonomisk tab på helt op til 10.000 kroner pr. handel.
  • Du bliver udtrykkeligt gjort opmærksom på betingelserne for dit køb.
  • Du bliver oplyst om din fortrydelses- og reklamationsret i en elektronisk bestillingsbekræftelse.
  • Du får kun nyhedsbreve, når du udtrykkeligt har sagt ”ja-tak”.
  • Du kan nemt komme i kontakt med virksomheden, da kontaktoplysningerne fremgår tydeligt på hjemmesiden.
  • Du kan regne med hurtig og effektiv behandling af dine elektroniske henvendelser.

E-mærket er et kvalitetsstempel

E-mærket giver dig sikkerhed for, at din handel hos knuthenlund.dk følger de aktuelle regler i markedsføringsloven, købeloven, persondataloven, forbrugeraftaleloven og e-handelsloven. E-handelsfonden gennemfører løbende kontrol og stikprøver på e-mærkede netbutikker.

E-mærket er en dansk mærkningsordning og et kvalitetsstempel, som E-handelsfonden står bag. E- handelsfonden giver kun e-mærket til de netbutikker, som både lever op til den danske lovgivning og E-handelsfondens særlige krav om korrekt og etisk adfærd på nettet.