Emballage og levering ved grossistleveringer

Sådan emballerer vi dine varer.
Knuthenlund netbutik leverer varer på køl og varer på frost eller som tørvarer. Du kan se på de enkelte varer i netbutikken, om det er køle- eller frostvarer.

Dette ikon indikerer en kølevare.
Dette ikon indikerer en frostvare.

Alle køle- og frostvarer leveres i flamingo kasser eller 100% biologisk nedbrydelig emballage afhængig af ordretype mens tørvarer leveres i papemballage. I kasserne lægges henholdsvis køle- og frostelementer, således at dine varer holdes på køl eller frost mindst 8 timer efter, de er leveret ved din virksomhed. Hvis du bestiller både køle- og frostvarer, vil du modtage dine varer i to separate flamingo kasser.

Minimering og returnering af emballage
Vi arbejder løbende på at minimere vores emballager. Pt. modtager v dog ikke returemballage.

Sådan leverer vi dine varer.
Dine varer leveres som udgangspunkt med Xpressen, som sikrer en nænsom transport. Xpressen afhenter varer på Knuthenlund mandag og torsdag. og levere tirsdag og fredag imellem  kl. 8-17.   Varerne Leveres med fragtmand, de blive leveret samme dag i Østdanmark og Vestdanmark.

Ved større ordrer vil varerne blive leveret med vognmænd, som er godkendte til transport af køle- og frysevarer henholdsvis tørvarer.

Vi sender en e-mail, når jeres varer overdrages til fragtmanden.

Såfremt vi modtager din bestilling inden kl. 12, vil vi i de fleste tilfælde levere dine varer dagen efter. Imidlertid produceres vores store 1,5 kg og 3 kg pakninger af fåreyoghurt og friskost kun til ordre. Leveringstiden kan derfor komme op på 2-3 dage, når du bestiller disse varer.