Biodynamisk Fåreyoghurt Naturel 400 g

Vores Biodynamiske Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af fritgående biodynamiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder i vores eget gårdmejeri.

Fåreyoghurterne egner sig glimrende til morgenmad & brunch, til dessert og som tilbehør til en kage samt i madlavning. Vores biodynamiske fåreyoghurt kan opvarmes uden at skille.

 

Om Biodynamisk produktion:

I konventionel fødevareproduktion er der godkendt 350 tilsætningsstoffer.

I økologisk fødevareproduktion er der godkendt 42 tilsætningsstoffer.

I biodynamiske fødevareproduktion er der godkendt 7 tilsætningsstoffer.

Knuthenlunds fåreyoghurt Naturel er certificeret Biodynamisk.

Mennesker, dyr og planter påvirker gensidigt hinanden. Derfor er det i biodynamisk landbrug et krav, at der skal være dyr på gårdene. På markerne skal jorden tilføres forskellige præparater herunder kisel, der er et formalet bjergkrystal. Ligeledes skal den tilføres en homøopatisk opløsning af urter og fermenteret kogødning. Til sammen forstærker de fotosyntesen og styrker planterne. Dyrene i biodynamisk landbrug skal have både horn og haler, og endnu mere plads i stalden end både økologisk og konventionelt landbrug kræver. 10% af arealet på biodynamiske gårde skal være udlagt til biodiversitet for at sikre plads til den vilde alsidige natur. Biodynamiske landbrug samarbejder derfor med den vilde natur og udvikler sig på denne måde indenfor deres eget kredsløb. Alt sammen for at styrke naturens egne levende processer både over og under jorden. Knuthenlund er og fungerer således som en organisme. Vi gør os umage med denne levende organisme; – og det er dét du kan smage.

 

Om Demetermærket:

Når et produkt er biodynamisk, må man udover det røde ø-mærke også mærke produkterne med et Demeter-mærke. Demeter-mærket er din garanti for, at produktet er biodynamisk produceret og lever op til Demeter-reglerne.

Der findes 2 Demetermærker, og på Knuthenlund bruger vi dét, der ser således ud:

 

 

Denne vare leveres på køl. Dette produkt leveres i køle emballage, der sikrer køletemperatur i minimum 8 timer efter levering hos dig. Læs mere om vores emballager og forsendelser her.

39,00 DKK inkl. moms

Udsolgt

Udsolgt

Ingredienser

Biodynamisk fåremælk, yoghurtkultur.
Pasteuriseret, ikke homogeniseret.
Holdbarhed efter åbning 4-6 dage. Opbevares ved: 0 – 5 C.

Næringsindhold pr. 100 g. ca.:

Energi 311 kj/ 75 kcal, Fedt 4,6 g, heraf mættede fedtsyrer 2,6 g, Kulhydrat 3,7 g, heraf sukkerarter 1,9 g, protein 4,6 g, Salt 0,1 g

Fedt og protein indholdet varierer med årstiden.

Yderligere information

Vægt

400 gr., 1,5 kg.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få information om Knuthenlunds frodige og økologiske verden og tilbud fra vores netbutik. Udfyld og send formularen for at modtage vores nyhedsbreve.

Vi vil aldrig dele dine informationer med andre.