Økologisk Fåreyoghurt Rabarber 400 g

Vores Økologiske Fåreyoghurt er lavet på ren fåresødmælk fra vores egen bestand af biodynamiske malkefår. Fåremælken giver yoghurterne en fløjlsagtig konsistens og en meget blød og rund smag. Yoghurterne er alle håndrørt efter traditionelle håndværksmetoder i vores eget gårdmejeri.

Økologisk Fåreyoghurt med rabarber er en smagfuld yoghurt, som er rørt op med en kompot af danske økologiske rabarber, økologisk kanel, økologisk rørsukker og økologisk citronskal.

Yoghurten er velegnet til morgenmad og brunch, som et mellemmåltid eller som en dessert evt. sammen med frisk frugt og en chokoladekage. Også velegnet til frysning som en isdessert.

Denne vare leveres på køl. Dette produkt leveres i køle emballage, der sikrer køletemperatur i minimum 8 timer efter levering hos dig. Læs mere om vores emballager og forsendelser her.

39,00 DKK inkl. moms

Udsolgt

Udsolgt

Ingredienser

Biodynamisk fåremælk, økologiske rabarber 7,5%, økologisk rørsukker 7,5%, økologisk kanel, yoghurtkultur.
Pasteuriseret, ikke homogeniseret.
Holdbarhed efter åbning 4-6 dage. Opbevares ved: 0 – 5 C.

Næringsindhold pr. 100 g. ca.:

Energi 417 kj/ 99 kcal, Fedt 4,2 g, heraf mættede fedtsyrer 2,4 g, Kulhydrat 11,2 g, heraf sukkerarter 10,0 g,  protein 4,2 g, Salt 0,1 g

Fedt og protein indholdet varierer med årstiden.

Yderligere information

Vægt

400 gr., 1,5 kg.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind og har købt dettte produkt, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få information om Knuthenlunds frodige og økologiske verden og tilbud fra vores netbutik. Udfyld og send formularen for at modtage vores nyhedsbreve.

Vi vil aldrig dele dine informationer med andre.