Det sker på Knuthenlund

Tag traveskoene på og nyd at blive gennemblæst på en travetur gennem vores skønne skov – og slut af med en smagfuld biodynamisk og økologisk frokost i vores café.

I gårdbutikken kan du samtidig benytte lejligheden til at fylde køleskabet op med prisvindende biodynamiske og økologiske produkter fra vores eget biodynamiske gårdmejeri, kød fra vores sortbrogede grise, lam og køer samt mel fra vores egen biodynamiske mølle. Find også et bredt udvalg af produkter fra andre lokale fødevareproducenter.

Du kan også  gå en tur rundt på gården, besøge de glade sortbrogede grise ude på marken og kigge ind i de lune stalde til de røde kører og mange får, som elsker at få besøg og en lille snak. I januar er det også læmme-tid, så inden længe vil hele stalden være fyldt med masser af nye små lam. Inde fra Gårdbutikkens store vindue kan malkningen af dyrene hver dag ses fra kl. 14.30 til ca. 16.00.

Åbningstider: fra torsdag til søndag fra kl. 10-16.

Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen på Knuthenlund.

Susanne Hovmand-Simonsen

 

 

Vinterferie i uge 7:

Tag på landet og nyd en frokost i vores café. Se dyrene i staldene, hvor det vrimler med nye lam eller se dyrene blive malket kl 14.30. Åbent alle ugens 7 dage.

Den 17. februar vil der være rundvisning med Susanne Hovmand-Simonsen, hvor hun vil fortælle om godsets historie og den økologiske produktion. Vi mødes foran gårdbutikken kl. 10.00. Pris 100 kr. per. person. Børn under 12 år er gratis i følge med med voksne. Biletter kan købes i gårdbutikken.

 

14. maj 2018* :

Mors Dag med stort Lollandsk kagebord & Frokost Platte

 

2& 3. juni 2018*:

Native Cooking Award 2018, International kokkelandskamp. Læs mere på www.nativecookingaward.com