Julen på Knuthenlund bliver noget ganske særligt i år

Julen på landet er fyldt med traditioner, håndværk, gamle fortællinger, nisser på loftet, hjemmebag, sylte, grise og køer. Alt sammen noget, vi forbinder med gode minder, hygge og rigtig jul.

Derfor har vi på Knuthenlund gjort os umage for at skabe en rigtig hyggelig og stemningsfuld julebutik med oplevelser, nærvær og hjerterum for hele familien.

Gårdbutikken er indrettet i julens klæder og med en særlig smuk juleudstilling på 1. sal, kreeret af Stig & Greg fra Paradehuset, fra Orangeriet på Gisselfeld, hvor der kan hentes masser af inspiration til boligen og spændende julekøb kan gøres.

nyd julen i caféen

I cafeen bydes på mange dejlige ting. Varm dig på en kop æblegløgg, nyd en klassisk juletallerken med smagen af Knuthenlund, bl.a. medister, flæsk, postej, rullepølse, oste og ris a la mande. Et stort udvalg af julekager, konfekt og godter til den søde tand, og mange spændende lokale delikatesser kan findes til eksempelvis julemiddagen eller til en fin værtindegave.

I vores køle- og frostdiske findes vores eget sortiment af oste, yoghurter, charcuterier og forskellige kødudskæringer fra vores sortbrogede gris, lam, ged og den røde ko.

tag en tur i skoven

Hver søndag i december kl.12-15 frem til jul kan hele familien tage afsted til skoven med hestevogn for at fælde jeres eget smukke, sprøjtefrie juletræ.
Lav dette til en rigtig hyggelig tradition for hele familien. Gebyr ved hestevognskørsel og juletræ.

I denne vintertid vil der være masser af dyr i staldene, som elsker at få besøg og en lille snak. Inde fra Gårdbutikkens store vindue kan malkningen af dyrene ses fra kl. 14 til ca. 15.

Knuthenlunds røde cykler kan i december måned frit benyttes til en frisk cykeltur i skoven for at samle kogler og pynt til julens dekorationer.

Juleudstillingen vil være åben fra 19. november til 23. december i gårdbutikkens åbningstider. Gratis entré.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Jul på Knuthenlund.