Karbonader i forår
4 personer
Ingredienser
700 g. Knuthenlund sortbrogede hakket svinekød
1 æg
Rasp (Selvfølgelig hjemmelavet af en rest fra Knuthenlunds speltbrød)
Salt og friskkværnet peber
200 g. edamame bønner
200 g. grønne bønner
3 gulerødder
Oliven olie
Citron
100 g. Stenhøjmark ost (fåreost fra Knuthenlund)
Urter:
Frisk mynte
Tallerkensmækker
…. eller hvad du nu lyster eller har i haven.
tilberedning
Kødet formes til pæne, runde bøffer og hakkes på kryds og tværs. Æg piskes sammen i en dyb tallerken, i en anden tallerken blandes rasp med salt, friskkværnet peber. Karbonaderne vendes først i raspen, så i det let piskede æg og så igen i raspen. Derefter på en varm pande med smeltet smør, steger til de er gennemstegte (ca. 8 min. på hver side).
Blancher de grønne bønner, gulerødderne og edamame bønnerne. Anret på tallerken, dryp med oliven olie, citron saft, salt og friske urter.
Riv stenhøjmarken i flager over retten.