Knuthenlund økologisk lammekølle med fåreost
Knuthenlund økologisk lammekølle med fåreost til 4-6 personer
1 Knuthenlund økologisk lammekølle
100 g Knuthenlund økologisk fåreost
1 dl økologisk sennep
Bladene fra 1 stilk frisk økologisk rosmarin (eller 1½ spsk. tørret)
3 fed økologisk hvidløg, knust
Salt, økologisk peber, økologisk merian
½ l økologisk lammebouillon eller grøntsagsbouillon
Tilberedning
Udben lammekøllen.
Rør fåreosten, sennep, rosmarin og hvidløg godt sammen. Fyld det ind i lammekøllen, og snør den godt sammen med bomuldsgarn. Drys den godt med salt, peber og merian. Læg i bradepande, tilsæt bouillon.
Steges i 1 time og 45 minutter ved 135 grader + 15-45 minutter ved 175 grader – afhængigt af størrelse. Kernetemperatur på stegetermometer skal være min. 75 grader.
Sauce af skyen.