Knuthenlunds videoer

Vi sætter overliggeren højt … vi plejer at sige: Vi springer over, hvor gærdet er højest.
Det er et udtryk for, at vi ønsker at producere det bedste af det bedste, og vi gør os umage … hver eneste dag. Vi håber, du kan smage det.

Her er vores videoer. De giver et godt indtryk af, hvem vi er, og hvad vi vil.

Knuthenlunds økologiske mølleri

Efter tre års planlægning og byggeri åbnede Knuthenlund i februar 2016 sit eget økologiske mølleri med støtte fra Realdania og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Hør Susanne Hovmand-Simonsen fortælle om idéen bag Knuthenlunds beslutning om at producere  eget mel.

En fødevareaktivist om fremtidens fødevarer

En samtale med et spændende menneske. Fødevareaktivist Birgitte Escherich, der brænder og arbejder for renere fødevarer og større bæredygtighed … ikke bare i Danmark, men på globalt plan.
Læs mere på kostkompagniet.dk eller besøg Knuthenlunds netbutik på knuthenlund.dk

Knuthenlunds håndlavede økologiske oste.

I 2009 åbnede Susanne Hovmand-Simonsen et økologisk mejeriudsalg på Knuthenlund Gods på Lolland. Allerede samme år blev mejeriets fårebrie og fåremælk præmieret. Se mere om den håndlavede ost her.
Produceret november 2010.

Fra 0 til verdensmester på 4 år.

Susanne Hovmand-Simonsen fra Knuthenlund Gods, fortæller om vejen fra planerne om at skabe verdens bedste oste til modtagelse af en guldmedalje 4 år senere.
Produceret oktober 2011.

Fornemt fransk besøg på Knuthenlund.

Knuthenlund Gods på Lolland havde i juni 2011 fornemt besøg af et ostelaug fra Frankrig, hvori Susanne og Jesper Hovmand-Simonsen skulle optages. Se her hvad der skal til, for at blive medlem af dette prestigefyldte ostelaug.

Produceret juni 2011.

Knuthenlunds præmierede fåremælk.

I 2009 åbnede Susanne Hovmand et økologisk mejeriudsalg på Knuthenlund Gods på Lolland. Allerede samme år blev mejeriets fåremælk og fårebrie præmieret. Se mere om den præmierede fåremælk her.
Produceret november 2010.